Wie is Echt Bewindvoering?

Sandra-RoubroeksSandra Roubroeks,
Eigenaresse van Echt Bewindvoering.
Sinds 2004 werkzaam om mensen met financiële problemen te helpen;  sinds 2012 met haar eigen bewindvoerderskantoor: Echt Bewindvoering.
Deze naam heb ik gekozen omdat het kantoor in Echt gevestigd is, maar ook omdat ik écht bewindvoering wil geven, niet alleen maar de vaste lasten betalen, maar écht zorgen voor een stabiele financiële situatie voor zover als dit mogelijk is.
Ik stel een zo goed mogelijk persoonlijk plan van aanpak op, waarin u, zeker in het geval van veel schulden, op termijn de toekomst weer positief en vol vertrouwen tegemoet ziet!

 

Aimée Moolenaar-Dols,
Administratief medewerkster.
Ik ben sinds 16 oktober 2015 werkzaam bij Echt Bewindvoering.
Ik heb jarenlange secretarieel ondersteunende ervaring waardoor ik een goede kijk heb op welke zaken prioriteit hebben en waar ondersteund moet worden.
Ik vind het vooral leuk en fijn om mensen te kunnen helpen met diverse vragen. Moeilijke zaken/dossiers uitpluizen zie ik als een uitdaging. Ook het verrichten van secure werkzaamheden zijn mij niet vreemd.
Vanwege mijn inlevingsgevoel en empathie heb ik een goed luisterend oor voor cliënten.